Titel
24 October 2018
CuliLied: Spaghetti Carbonara
Spliff - Carbonara

nodig:
250g pancetta
150 g Parmezaanse kaas
4 eieren
500 g spaghetti

bereiden:
Splits de eieren en kook de spaghetti tot het beetgaar is. Snijd de pancetta in dunne reepjes. Bak de pancetta in circa 6 minuten krokant en zet daarna het vuur uit. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
Als de pancetta een beetje krokant is, doe je de spaghetti met een beetje van het kookvocht bij de pancetta. Voeg ook de Parmezaanse kaas toe. Giet een beetje kookvocht van de spaghetti over de kaas heen zodat het smelt. Dan draai je het vuur uit. Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti. Roer goed, zodat de eieren niet stollen, maar een romige saus worden.

Labels:

Comments: Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home
Info
www.radiokees.nl
envelop e-mail
podcast

Subscribe to
Posts [Atom]

Delen

Follow radiokees on Twitter



Archives

credits:
ontwerp:
KvRK feb07
Powered by Blogger